Szombaton Fighters’ Run Csillebércen!

2015. Május 08., Péntek 08:49

Szombaton Fighters’ Run Csillebércen!
Már csak szombatig kell várni és a legvagányabbak a saját határaikkal vehetik fel a harcot, saját magukat győzhetik le Csillebércen az idei első Fighters’ Run terepfutó versenyen, ahol több mint húsz akadállyal: vizes árkokkal, palánkokkal, szögesdróttal kell megküzdeniük az arra vállalkozóknak.

 A verseny reggel 10 órától indul és este 18 óráig tart. A futás mellett most két keréken is lehet próbálkozni, hiszen első alkalommal kerül megrendezésre a Fighters’ Bike, ahol hasonlóan a futóakadályokhoz, kreatív és izgalmas megoldások várják a bringásokat.

A főszervezők kiemelték, hogy több távon lehet indulni, a felnőtt futamok mellett gyerek futam is lesz, 6 éves kortól már próbálkozhatnak a legkisebbek is, így az egész családnak remek szórakozási lehetőséget nyújt a rendezvény. A futamok mellett egész napos programok és finom falatok is várják az odaérkezőket.

Az aktív kikapcsolódáshoz, a kalandhoz és a remek hangulathoz az időjárás is kedvez; kora nyári idővel, napsütéssel segíti az indulókat az előrejelzések szerint.

Aki kedvet kapott a versenyzéshez, de még nem nevezett, annak a helyszínen lesz rá lehetősége 

Időpont: 2015. május 9. reggel 9 órától

Helyszín: Csillebérci Szabadidő és Ifjúsági Központ (1121 Budapest, Konkoly-Thege Miklós út 21.)

 

 

Forrás: Totalsport.hu

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

Szponzorpénzt költött az elnök végtörlesztésére a Magyar Paralimpiai BizottságSzponzorpénzt költött az elnök végtörlesztésére a Magyar Paralimpiai Bizottság