Szellő Szentesen debütál a profik között

Újabb bokszrandevú

2014. Május 23., Péntek 15:43

Szellő Szentesen debütál a profik között
A nagysikerű budapesti gála után ismét visszatér Szentesre a magyar profi boksz krémje. Ezúttal is a Ferobox Event szervez gálát június 6-án. Olyan nagyágyúk lépnek kötelek közé, mint Bedák Zsolt (20-1-0, 8 KO/TKO), Nagy Lajos Márk (17-0-0, 10 KO/TKO), Kovács „Vipera” Attila (32-4-0, 19 KO/TKO), Kelemen Balázs (20-0-0, 13 KO/TKO) vagy éppen a profik között debütáló Szellő Imre.

Még mindenki jól emlékezhet rá, hogy Bedák Zsolt azon a kecskeméti gálán szerezte meg WBO Európa-bajnoki övét, melyen Erdei „Madár” Zsolt győzelemmel búcsúzott el az ökölvívástól. A budapesti bokszoló tavaly tavasszal éppen Szentesen tért vissza közel hároméves kihagyás után, ahol most első alkalommal védheti meg a számára oly kedves kispehelysúlyú címet.

Nagy Lajos Márkra is hasonló feladat vár: ő is ugyanezen a gálán szerezte meg azt a WBO ifjúsági bajnoki címet, melyet a Papp László Sportcsarnok közönsége előtt első ízben tesz kockára.
 
De a program a két főmérkőzésen kívül is kínál bőven izgalmakat. Ringbe lép például Kovács „Vipera”Attila, aki egyre inkább régi önmagára emlékeztet, melyet mi sem bizonyít jobban, mint hogy tavaly ősszel a magyar bajnoki címet is megszerezte a győri ökölvívó.

 

 

Ha még ez sem lenne elég, akkor a profi pályafutása során még veretlen Kelemen Balázs is megmutatja magát a közönségnek. A nagyközépsúlyú magyar bajnok a tízedik helyen áll a WBO világranglistáján, így egyre jobban érik neki a világbajnoki címmérkőzés.

Végül, de nem utolsó sorban, a bokszínyencek legnagyobb örömére Szellő Imre profi debütálásának lehetnek majd szemtanúi június 6-án. Az olimpiai ötödik helyezett ökölvívónak már van félprofi tapasztalata, így nem bemelegítésre kell számítani tőle: rögtön hatmenetes csatában mutatkozik be.

Forrás: Felixpromotion

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

Sótonyi László lett a Csurgó vezetőedzőjeSótonyi László lett a Csurgó vezetőedzője