Szellő Imre kilencedik győzelme!

2015. Október 19., Hétfő 16:59

Szellő Imre kilencedik győzelme!
Parádés küzdelmeket láthatott a közönség a Felix Promotion szombati bokszgáláján, a Millenárisban, illetve az M4 Sport képernyője előtt ülve.

A főmérkőzésen a veretlen cirkálósúlyú Szellő Imre (9 győzelem, 0 vereség) látványos ütésváltásokkal tarkított küzdelemben, nem egészen öt menetben verte argentin ellenfélét, Alejandro Valorit. A dél-amerikai kétszer is padlóra került, mielőtt edzője feladta a csatát. - Most nincs bennem hiányérzet, nem úgy, mint Szentesen volt. Mindezt annak ellenére mondom, hogy nem volt sétagalopp az összecsapás, hisz több alkalommal Valori is rendesen eltalált – fogalmazott Szellő Imre.

Bemutatkozott a profik között a korábbi válogatott klasszis Harcsa Norbert, aki úgy verte pontozással cseh riválisát, Bronislav Kubint, hogy a meccs első felében kétszer is padlóra küldte. Harcsa erős és gyors volt új súlycsoportjában. - Óriási élmény volt ennyi ismerős és barát előtt kötelek közé lépni – jelentette ki Harcsa Norbert. - Sok tiszta találatom volt, de javítanom kell az ütéspontosságomon, és a kondíciómon, hogy később jöjjenek a kiütések. Ha ezeket rendbe teszem, sokra vihetem a profik között.

Bronislav Kubin és Harcsa Norbert. Fotó: Felix Promotion

Magyar ringben ritkán látható „férfias játékot” hozott a Bozai Gyula – Tóth Tamás cirkálósúlyú bajnoki kvalifikáció, amely végig őszinte, nyíltszíni adok-kapok küzdelemben telt. Mindez a közönség reakciójában is megmutatkozott, hisz a hajrában már egy összefüggő hangorkán volt a Millenárisban. Amennyire látványos, annyira szoros volt a nyolc menet: az pontozóbírók sem tudtak győztest megnevezni, döntetlen lett a meccs, ami visszavágóért kiált. Rácz Félix promóter még az eredményhirdetés előtt bejelentette, hogy megemelte a bokszoló gázsiját.

Tóth Tamás és Bozai Gyula. Fotó: Felix Promotion

A gálán hosszú, kényszerű kihagyást követően tért vissza Pintye Szabolcs, aki a szentesi Duka Krisztián ellen lépett szorítóba. Pintye nem hagyott kétséget afelől, hogy ki a jobb bokszoló, hiszen két menet után feladásra kényszerítette ellenfelét.

A felvezető program során bemutatkozott a profik között az alig 20 esztendős Berki Ferenc. Berki nagy kedvvel, görcsösség nélkül lépett szorítóba Bimbó Lajos ellen, és már a nyitó menetben testen padlóztatta riválisát, majd a folytatásban is nyomasztó fölényben küzdött. A meccs a 3. menetben – Bimbó újabb padlózása után – TKO-val fejeződött be. 

A Darmos-Ubah visszavágó az első menetben fejeződött be, amikor a több tiszta ütést bekapó afrikai származású ökölvívó a kötelekhez szorult, majd a ringbíró meglehetősen gyorsan leléptette. A TKO eredmény jelenleg óvás alatt van.

További eredmények:
Dudás Zsolt TKO1 Balogh Sándor
Kis Máté TKO5 Nagy Zoltán
Szabó Szabolcs pgy Horváth Zoltán

 

 

Alejandro Valori és Szellő Imre. Fotó: Felix Promotion

Forrás: Totalsport.hu

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

Rácz Félix: “Nem pályázok az elnöki székre!”Rácz Félix: “Nem pályázok az elnöki székre!”