Super Bowlt mindenkinek

2014. Február 02., Vasárnap 13:29

Super Bowlt mindenkinek
Vasárnap este a Sport2 HD-n érkezik az év egyik legjobban várt sporteseménye, a Super Bowl, ami Faragó Richard nélkül nem is lenne az igazi. Peyton Manning 37 évesen mutathatja meg a világnak, hogy nem lehet őt leírni, és megnyerheti második Lombardi-trófeáját.

A Sport TV 10 éve kezeli kiemelten a Super Bowlt, a Sport1 2004-ben közvetítette először az NFL fináléját, így az elmúlt 10 alkalommal láthattuk, miképpen változtatja meg egy-egy játékos vagy csapat sorsát a csata, amit világszerte akár 1 milliárd néző is láthat. Az idén a Denver Broncos és a Seattle Seahawks csap össze, a nagy kérdés, hogy a liga legjobb támadóegysége mihez kezd a legjobb védelemmel. Előbbiben az élő legenda, Peyton Manning lövi hajszálpontos passzait, utóbbiban a „Legion of Boom” (a Seahawks hátsó alakzatának beceneve), tesz meg mindent azért, hogy túljárjon a rivális eszén.

A csatára a New York-i Metlife-stadionban kerül sor. A helyszínválasztás eltért az eddig megszokottól, a nagydöntőt először rendezik igazán téli körülmények között, nem Amerika déli államaiban vagy fedett arénában. Sokan attól féltek, hogy akár egy hóvihar is bezavarhat, de az előrejelzések szerint erre egyre kisebb az esély.  Bizonyára nem okozunk meglepetést azzal, ha eláruljuk, a Sport TV közvetítőpárosa, Faragó Richard és Hollai Olivér már a helyszínen tartózkodik. A kommentátor 2007 óta minden évben ott van a Super Bowlon, de a szakkommentátor sem először utazott az Államokba február első vasárnapján. 

A legjobb védelem és a legjobb támadósor csap össze

 

 

A Sport2 HD 6,5 órásra tervezett monstre közvetítése vasárnap este 10 órakor kezdődik a Trash Talk Extrával, amelyben Szaniszló Csaba vendégei Bencsics Márk, Kovács Sándor és Tőrös Balázs lesznek, míg éjféltől Faragó Richardé és Hollai Olivéré a szó. A zenekedvelőknek is van miért a Sport2 HD képernyőjére tapadniuk, mivel a Halftime Showban fellép Bruno Mars és a Red Hot Chili Peppers. 

Jó hír, hogy 2014-ben is rengeteg néző követte az NFL rájátszásának küzdelmeit és a Pro Bowlt a Sport2 HD-n. Az érdeklődés nyomására pedig több kábelszolgáltató is előrehozta a Sport 2 HD csomagba illesztését a saját rendszerében, biztosítva ezzel, hogy előfizetőik HD-minőségben élvezhessék a Sport2 idei egyik legnagyobb dobását, a Super Bowlt.  

Trash Talk Extra, a Super Bowl elé, február 2., vasárnap, 22.00, Sport2 HD, Műsorvezető: Szaniszló Csaba, szakértők: Bencsics Márk, Kovács Sándor és Tőrös Balázs 

Super Bowl XLVIII, Denver Broncos – Seattle Seahawks, február 3., hétfő, 0.00, Sport2 HD (élő), Helyszíni kommentátor: Faragó Richard, szakértő: Hollai Olivér

Forrás: Sport TV

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

Átadták a székesfehérvári Regionális Atlétikai KözpontotÁtadták a székesfehérvári Regionális Atlétikai Központot