Stiverne érdekli Klicskót, nem Pulev

2014. Május 28., Szerda 09:51

Stiverne érdekli Klicskót, nem Pulev
Továbbra is nagyon szeretné megkaparintani a bátyja által hátrahagyott, és a Bermane Stiverne által megszerzett WBC nehézsúlyú világbajnoki címet a többi szervezet világbajnoka, Vlagyimir Klicsko.

A címegyesítő meccsel kapcsolatos helyzetet nehezíti, hogy mind a kanadai bunyósra, mint Klitschkora kötelező címvédés vár a következő találkozóján, Stivernének Deontay Wilderrel, az ukrán sportolónak pedig az IBF ranglista vezetőjével, Kubrat Pulevvel lenne randevúja. A Klitschkoék tulajdonában álló K2 Promotions vezére, Tom Loeffler szerint azonban az IBF/WBO/WBA világbajnok számára másodlagos kérdés a bolgár bokszoló elleni összecsapás, inkább a WBC trónját venné célba:

 

 

"Nem számít, a Sauerland milyen állásponton van, az a lényeg, hogy Wladimir mit akar, az ő célja pedig a címek egyesítése. Stivernének viszont akadhatnak problémái a promótere miatt, aki szabadon választott címvédést akar erőltetni. Beszéltünk már egyébként a Sauerlanddal a Pulev-meccsről, de az összeg, amit kérnek gyakorlatilag csillagászati. Ha tényleg ez az utolsó szavuk, akkor Pulev és Wladimir biztosan nem fognak bokszolni." - mondta a menedzser, aki reagált azokra a gondolatokra is, melyek szerint Klitschko tart a bolgár bunyóstól:"Ez egy gyenge PR fogás. Mégis kikkel bokszolt Pulev? Hát senkivel. Az egyetlen valamirevaló ellenfele Thompson volt, az a Thompson, akit Wladimir kétszer is kiütött. Miért is kellene Wladimirnek Pulevtől tartani? Ez egy egyszerű PR fogás. Egyetlen oka van annak, hogy Wladimir Stivernével akar bokszolni, nem pedig Pulevvel, hogy történelmet akar írni."

Forrás: Profiboksz.hu

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

Sokk a német válogatott forgatásán: Draxlerék két embert gázoltak elSokk a német válogatott forgatásán: Draxlerék két embert gázoltak el