Retró síverseny a Mátrában

2015. Február 03., Kedd 11:29

Retró síverseny a Mátrában
Január végén a Mátraszentistváni Síparkban 100 éves falécekkel és retro hódeszkákkal nosztalgiáztak a téli sport szerelmesei.

Január utolsó szombatján szervezett, Mátra Ski Classic elnevezésű sí és snowboardverseny egy olyan szórakoztató sportos program, amely a sísport úttörői előtt kívánt tisztelegni. „A versenykiírásnak megfelelően három kategóriában lehetett nevezni: veterán felszerelésben – antik fémkötéses vagy bőrszíjas autentikus fából készült síléccel és századelőre jellemző korhű ruházattal, 1995. év előtt készült felszereléssel – síléccel, sícipővel és öltözettel, valamint retró snowboarddal és a kornak megfelelő ruházattal. A győzteseket oklevéllel és tárgyjutalommal jutalmaztuk” – mondta Tihanyi Zsolt, a Kalandbázis ügyvezető igazgatója, a síverseny ötletgazdája.

Majd hozzátette: „jó volt látni, hogy Harmat Rózsa, a 17-szeres magyar bajnok snowboardos is időutazást tett édesanyja 20 éves hódeszkáján, aki profihoz méltóan helytállt, és egyben kiemelte, hogy az elmúlt két évtized is mekkora fejlődést hozott a sportágban. Az érdeklődésre való tekintettel a mókás síversenyt jövőre is megrendezzük.”

 

 

Forrás: MTI/Totalsport

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

Kezdés a szerbek ellen, Babosé az egyik egyesKezdés a szerbek ellen, Babosé az egyik egyes