Rácz Félix: “A lájkok száma nem egyenlő a jegyértékesítéssel”

2016. November 05., Szombat 12:31

Rácz Félix: “A lájkok száma nem egyenlő a jegyértékesítéssel”
Székesfehérváron rendezik a Felix Promotion következő bokszgáláját. Rácz Félix az M4 Sportreggeli című műsorában elárulta, miért pont a királyok városában lesz a november 12-i gála.

Rácz Félix azért választotta az M4 Sporton és az m4sport.hu-n élőben is megtekinthető esemény helyszínének Fejér megye székhelyét, mert a helyi illetőségű Törteli Balázs így hazai közönség előtt bokszolhat a magyar bajnoki címért egy korábbi bokszikon fiával, Mizsei Györggyel.

A menedzser hozzátette: a gála főmérkőzését Kovács Zoltánvívja majd, aki a Boksz Világszervezet, a WBO Európa-bajnoki címéért öklözik az olasz Davide Dielivel, emellett Pintye Szabolcs a dél-afrikai Sehele Mkalekwa ellen bokszol, míg Harcsa Norbert ellenfele az az észt Szergej Melisz lesz, aki korábban WBC-bajnok volt, s mérkőzött már a WBO kisvilágbajnoki címéért is.

A menedzser kifejtette: 2014-ben indította újra vállalkozását, de saját bevallása szerint sem alapanyagban, sem lehetőségben nem tart még ott, mint az előző időszakban.

Rácz Félix elárulta: befutott már hozzá ajánlat Szellő Imre világbajnoki címmérkőzésére az üzbég Ruszlán Csagajev és az orosz Dmitrij Kudrasov menedzsereitől, de ezeket visszautasította, mert úgy érzi, hogy az edzőváltáson átesett magyar bokszoló még nem érett meg erre, és nincs olyan szinten, amely elegendő lenne a győzelemhez.

 

 

Forrás: Totalsport.hu

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

Iron Lady: 16 döntő, 16 aranyIron Lady: 16 döntő, 16 arany