Nemzetközi mezőnyben nyert 2013 legeredményesebb magyar motorosa

2014. Március 31., Hétfő 10:35

Nemzetközi mezőnyben nyert 2013 legeredményesebb magyar motorosa
A tavalyi év legeredményesebb magyar gyorsasági motorosának választott Gyutai Adrián a hétvégén a román superbike-bajnokság nemzetközi mezőnyében aratott fölényes sikert a horvátországi Fiumében (Rijeka).

A 23 éves versenyző menedzsmentjének tájékoztatása szerint a Superstock 600-as kategória magyar bajnoka a szezon előtti tesztprogramjának keretein belül állt rajthoz a Supersport kategória 42 fős - olasz, német, horvát, izraeli és román pilótákat is felvonultató - mezőnyében. Az időmérőn két másodperces előnnyel végzett az élen, a futamon pedig félperces előnnyel ért célba elsőként.

A Tomracing Motorsport Team versenyzője tesztprogramjának költségeit német szponzora állja.

 

 

"Fantasztikusan érzem magam, pályafutásom során először motorozhatok végig a szezon előtt egy ilyen komoly tesztprogramot" - nyilatkozta a hétvégi sikere után Gyutai Adrián, s hozzátette, nagyon fontos, hogy az idény kezdete előtt már élesben, versenykörülmények között is ki tudta próbálni Hondáját. 

A paksi motoros tavaly a magyar bajnoki címe mellett az Alpok-Adria és az IMRC nemzetközi sorozatokban egyaránt ezüstérmes lett, a spanyolországi Európa-bajnokságon pedig egyedüli magyar indulóként a pontszerző 14. helyen zárt.

Forrás: MTI

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

Maradonát kirabolta ex-barátnője?Maradonát kirabolta ex-barátnője?