Nem súlyos Tamás Krisztián sérülése

Az Utánpótlássport.hu információja

2014. Május 28., Szerda 12:46 - Nagy-Pál Tamás

Nem súlyos Tamás Krisztián sérülése
Az U19-es válogatott és az AC Milan B csapatának alapemberét, Tamás Krisztiánt sérülés miatt le kellett cserélni a 4-2-es magyar győzelemmel véget ért U23-as angol gárda elleni felkészülési mérkőzésen.

A válogatott szövetésgi edzője, Mészöly Géza a mérkőzés után az Utánpótlássport.hu-nak adott nyilatkozatában többek közt azt is elárulta, hogy a bal oldali védő csak görcsöt kapott, így nincs veszélyban a szereplése a magyarországi kontinenstornán.

„Nagyon örülök, hogy erősködtem a meccs megrendezése mellett, mert hasonló, kemény stílusban játszottak az angolok, mint leendő ellenfeleink – mondta Mészöly Géga szakvezető. – Védekezésben van még javítani valónk, de azért alapvetően szervezettek voltunk és egy pillanatra sem mondtunk le a támadásokról. Büszke vagyok a srácokra, nem hétköznapi mérkőzésen vagyunk túl. A szünetben látszott: nagyon bántja az angolokat, hogy az öt évvel fiatalabb csikócsapat vezet ellenünk, így rendkívül motiváltan jöttek ki a pályára. Rendesen összekuszálódtak a dolgok, mert olyan jó teljesítményeket láttam a beszállók részéről is, hogy egyre nehezebb a helyzetem a keret kialakításával.”

A tréner ugyanakkor megnyugtatott mindenkit: Tamás Krisztián sérülése nem súlyos, csak görcsöt kapott: „Kicsit túlfutotta magát, ment le-föl folyamatosan, mint egy vonat.”

 

 

A gólt és gólpasszt jegyző Bobál Gergely, valamint a csapatkapitány Kalmár Zsolt nyilatkozatát ITT olvashatja.

Forrás: UtánpótlásSport.hu

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

Valbuena három gólpasszt osztott kiValbuena három gólpasszt osztott ki