Nagyfelbontású lett az Eurosport 2 is

Az Eurosport 2 HD csatorna évente további 2000 órányi natív HD tartalmat sugároz

2012. Június 11., Hétfő 15:29

Nagyfelbontású lett az Eurosport 2 is
Közép-Kelet-Európa piacvezető műholdas televíziós szolgáltatója örömmel jelenti be két új HD csatorna, az Eurosport HD és az Eurosport 2 HD magyarországi indítását a 2012-es Labdarúgó-Európa-bajnokság és a Londoni Olimpiai Játékok alkalmából, a UPC Direct kínálatában.

A UPC Direct HD ügyfelei júniustól az Eurosport és az Eurosport 2 csatornák műsorait kiváló HD minőségben követhetikAz újabb két csatorna indulásával a High Definition képminőségének köszönhetően a Direct HD prémium csomag előfizetői korlátlanul élvezhetik a nyár két fő sporteseményét. Továbbá, a Direct Medium csomag az m1 HD csatornával bővül, így az ügyfelek majdnem 100 százalékának lesz lehetősége, hogy HD felbontásban nézhessék ezeket a fontos és rendkívül népszerű sporteseményeket.

A UPC Direct marketing és értékesítési igazgatója, Pinkola Zoltán elmondta: „Örömünkre szolgál, hogy az Eurosport HD csatornáival tovább bővíthetjük Direct HD kínálatunkat. Emellett, a sport szempontjából fontos nyári időszakban, a Direct Medium csomag egyik legjelentősebb magyar HD csatornával való bővítése valamennyi magyarországi ügyfelünk kényelmét szolgálja.”

 

 

Az Eurosport HD és az Eurosport 2 HD minden főbb sporteseményt látványos, nagy felbontásban közvetít, többségüket élőben. A műsormennyiséget illetően mindez az Eurosport HD-n évente megközelítőleg 2400 órányi natív HD tartalmat jelent - a 2012-es évben olyan rangos eseményekkel, mint a Londoni Olimpiai Játékok, az olimpiai sportágak legfontosabb eseményei (Úszó- és Atlétikai Európa-bajnokság stb.), Grand Slam tenisztornák (Roland Garros, US Open, Australian Open), kerékpárversenyek (pl. Tour de France), autó-motorsport versenysorozatok és futamok (Túraautó-világbajnokság, Le Mans-i 24 órás autóverseny, Superbike Világbajnokság stb.).

Az Eurosport 2 HD csatorna évente további 2000 órányi natív HD tartalmat sugároz, többek között a Bundesliga mérkőzéseit, a kosárlabda Európa Kupát, tenisz WTA és ATP mérkőzéseket és Grand Slameket, az akciósport Dew Tour-t, alpesi síversenyeket, snowboard világkupákat.

Jean Thierry Augustin, az Eurosport jogszerzési, elosztási és fejlesztési igazgatója így nyilatkozott: „Az Eurosport hosszú ideje a UPC Direct stratégiai partnere, és örömünkre szolgál, hogy a UPC Direct előfizetői mostantól mindkét Eurosport csatornát nagy felbontásban élvezhetik, így a Roland Garros döntők felejthetetlen élményt nyújtanak majd számukra, amelyeket kizárólag az Eurosport HD és az Eurosport 2 HD csatornán sugárzunk élőben, HD felbontásban.”

Forrás: Totalsport.hu

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

Senki nem akart győzni a francia-angolonSenki nem akart győzni a francia-angolon