Két WBO címmérkőzés Szentesen

2014. Május 23., Péntek 17:59

Két WBO címmérkőzés Szentesen
Nemrég kiderült, hogy június 6-án ismét Szentesen szervez profi boksz gálát a Ferobox Event csapata, ahol Bedák Zsolt és Nagy Lajos Márk is címvédésre készül.

A WBO ranglistán előkelő hatodik kispehelysúlyú Bedák a Kecskeméten nyert Európa-bajnoki címét teszi kockára a jelenlegi francia bajnok, Amor Belahji Ali ellen (13-2-1).

Nagy szintén ugyanazon a gálán szerezte meg WBO ifjúsági címét, melyet a német Toni-Joel Camin(8-1-2) próbál megvédeni a WBO világranglistán ugyancsak hatodik helyezett magyar ökölvívó a szentesi közönség előtt.

 

 

A gálán debütál egyébként a volt olimpikon, Szellő Imre, illetve szorítóba lép még a WBO ranglista tízedik helyezettje Kelemen Balázs, valamint a nagyváltósúlyú Magyar bajnok Kovács Attila a két ifjú kecskeméti titán Baranyi Richard és Laki Róbert és természetesen nem marad ki a programból a helyi kedvenc, Nagy ”Lütyő” Imre sem.

Forrás: Felixpromotion

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

Hajdú B.: Ezek már mini világválogatottak (videó)Hajdú B.: Ezek már mini világválogatottak (videó)