Jegyinformációk a kazahok és az albánok elleni meccsre

2014. Május 30., Péntek 14:57

Jegyinformációk a kazahok és az albánok elleni meccsre
A magyar válogatott június 4-én az albánokat fogadja a Puskás-stadionban, három nappal később a kazahok látogatnak Budapestre.

Már lehet jegyeket vásárolni a magyar A-válogatott Eb-selejtezők előtti két utolsó felkészülési mérkőzésére. Válogatottunk június 4-én, szerdán 20.30 órakor Albániát fogadja a Puskás Ferenc Stadionban, majd június 7-én, szombaton ugyancsak 20.30 órai kezdéssel a kazah válogatott látogat a Puskásba, ezek a találkozók lesznek a válogatott utolsó felkészülési mérkőzései az ősszel kezdődő Eb-selejtezők előtt. 

A Kazahsztán elleni találkozón búcsúzik a válogatott a jelenlegi Puskás Ferenc Stadiontól, ezt követően a létesítmény teljes újjáépítését követően rendeznek válogatott meccset a helyszínen. 

Az albánok elleni mérkőzésre elhelyezkedéstől függően 1000-1500 forintos áron lehet megvásárolni a jegyeket, míg a kazahok elleni összecsapásra egységesen 500 forintért lehet belépőket váltani. Mindkét mérkőzésre névre szóló jegyértékesítés történik. 

A mérkőzésre szóló jegyek kényelmesen megválthatók a meccsjegy.mlsz.hu és a jegymester.hu internetes oldalon, valamint személyesen országszerte a Ticket Express 350 partnerirodájában.

 

 

A mérkőzésen a „Gyermekszektor” program keretében ismét lehetőség nyílik ingyenes belépőket igényelni intézmények, egyesületek részére. A jegyek ingyenesek a gyerekeknek és a kísérőknek egyaránt. A gyermekek és felnőtt kísérőik mellett várjuk a középiskolások és egyetemisták jelentkezését is. 

A jegyigénylés feltételei: 

1. 14 év alatti iskolás gyermekek esetében az intézmény igényelheti a jegyeket (9 gyerek után 1 kísérő);
2. Egyesületek is igényelhetnek a gyerek csapatok számára (9 gyerek után 1 kísérő);
3. Középiskolák és egyetemek: diákigazolvánnyal rendelkező tanulók részére igényelhet az intézmény.

A jegyeket korlátlan mennyiségben lehet igényelni, azonban a jegyigényléseket érkezési sorrendben fogadjuk a jegyek keretszámára való tekintettel. Legyenek szívesek annyi jegyet igényelni, amennyit ténylegesen felhasználnak, hogy ezáltal biztosítva legyen a részvétel más egyesületek és intézmények számára is.Kérjük, hogy jegyigényeiket a gyermekjegyek@mlsz.hu címre küldjék, az alábbiak szerint: 

- E-mail tárgya: Magyarország–Albánia / Magyarország-Kazahsztán válogatott mérkőzés, Gyermekszektor
- Intézmény/Egyesület neve,
- Kapcsolattartó felnőtt kísérő, neve és telefon száma
- Jegyátvétel módja: vidékiek esetében postázási cím
- Létszám, jegyigény gyermek + kísérő egyben

Kérjük, a névre szóló jegyértékesítés miatt minden gyermekszektoros igénylő küldje el az alábbi adatokat egy excel táblázatban összesítve (sorszám, előtag, vezetéknév, keresztnév, születési ország, születési település, születési idő).

Forrás: mlsz.hu

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

Három veszprémi a BL álomcsapatábanHárom veszprémi a BL álomcsapatában