Ismét blogversenyt hirdetünk!

A nagy sikerre való tekintettel újabb blogverseny

2012. Július 11., Szerda 16:00

Ismét blogversenyt hirdetünk!
Írd meg a kaposvári INTERSPORT Youth Football Festival történéseit és nyerd meg a TotalSport.hu fődíját, az újságírói gyakornoki állást az Olimpia idejére.

Lemaradtál az előző blogversenyünk nevezési határidejéről, vagy éppen nem értél rá elmenni a TVK Tratlon Nagyhét eseményeire, pedig minden vágyad, hogy megmutasd a benned rejlő újságírót a világnak? Adunk még egy esélyt!

Totalsport.hu és a Sport007.hu a kaposvári INTERSPORT Youth Football Festival szervezőivel közösen kreatív blogíró versenyt hirdet a 2012-es torna idejére. Célunk, hogy minél több olyan fiatal jelentkezzen, aki vállalja, hogy folyamatosan tudósít az óriási gyermektömeget megmozgató futballhét eseményeiről.

Az egyedi blogok RSS feeden keresztül bekerülnek a Sport007.hu alá, így egy felületen nyomon követhetőek lesznek a posztok nap, mint nap.

 

 

A feladat roppant egyszerű: nyomon kell követni az eseményeket és mind írásban fotókkal kiegészítve, mind videó riportokban lehet tudósítani a sporteseményről.

A Youth Football Festival július 15-én, vasárnap kezdődik és a július 21-én ér véget.

A versenyzőket a blogok látogatottsága és az írások minősége alapján bíráljuk el.

A szakmai zsűri elnöke Nagy-Pál Tamás, a TotalSport.hu felelős szerkesztőjeRácz Felix, a Felix Promotion tulajdonosa, a sportmenedzsment és sportmarketing területén szerzett szaktudására támaszkodik, míg Berki Krisztián kétszeres világbajnok tornász, a lólengés londoni aranyérmének első számú várományosa a sportolók szemszögéből vizsgálja majd a bejegyzéseket.

Blogverseny győztese már a cikket jelentethet meg a Totalsport.hu-n a Youth Festival legnagyobb hírértékkel rendelkező eseményéről, majd a XXX. Nyári Olimpiai Játékok idején a Totalsport.hu szerkesztőségében kap gyakornoki lehetőséget.

Versenykiírás

Forrás: Totalsport.hu

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

Schumacher még nem döntöttSchumacher még nem döntött