Harcsa Norbert visszaüzent Bacskainak

2017. Május 16., Kedd 18:18

Harcsa Norbert visszaüzent Bacskainak
Javában zajlik a szócsata Harcsa Norbert és Bacskai Balázs között a június 10-i profi középsúlyú magyar bajnoki ökölvívó címmeccsük előtt. Az M4 keddi, Sportreggeli című műsorában ezúttal Harcsa üzent ellenfelének.

Kovács Kokó István műsorvezető az interjú elején gratulált a Felix Promotion bunyósának, aki a közelmúltban apa lett, hiszen megszületett kislánya, Jelina. Mindez a felkészülésben nem zavarja, felesége sokat segít neki, nyugodtan tud aludni.

“Biztos voltam benne, hogy fogunk találkozni profiként, csak azt hittem, hogy kicsit később – nyilatkozta Harcsa Norbert a Bacskai Benji Balázs elleni címmeccsel kapcsolatban. – Aztán amikor találkoztam Rácz Félixszel és mondta, hogy a magyar bajnoki címért, öt héten belül kell mérkőznöm vele, akkor örültem neki.”

A két bokszoló nagyon jól ismeri egymást, újdonságot nem tudnak mutatni egymásnak. “Felkészülünk tisztességesen. Ha mindketten a legjobbunkat nyújtjuk, abból látványos, jó mérkőzés sülhet ki – véli a nyolc profi mérkőzést maga mögött tudó Harcsa Norbert. – Ő nem tudja, mi történik a 6-7-8. menetben, nekem már van róla elképzelésem.”

Hozzátette, hogy Bacskai más szintű bunyós, mint eddigi ellenfelei. Látta riválisát a múlt szerdai Sportreggeliben, és úgy gondolja, Bacskai “pár dologra másként emlékszik”, mint ahogy történt.

A két ökölvívó régóta eltávolodott egymástól.

Mindig is voltak nézeteltéréseik, sőt olyan is előfordult, hogy összeverekedtek edzésen.

“Ennek ellenére nem vagyunk rosszban” – mondta Harcsa Norbert, aki arra számít, hogy sokkal felszabadultabb lesz, mint eddigi mérkőzésein, mert végre kiderül, hogy van-e keresnivalója a profik között.

A nagy érdeklődéssel várt mérkőzést az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

 

 

Forrás: Totalsport.hu

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

U17: nem jutottunk ki a világbajnokságraU17: nem jutottunk ki a világbajnokságra