Gyutai Adrián: „Rengeteget tanultam Madártól!”

2014. Március 18., Kedd 11:59

Gyutai Adrián: „Rengeteget tanultam Madártól!”
2013 legeredményesebb gyorsasági motorversenyzője Erdei Zsolt irányításával tréningezett a Madárfészek Ökölvívó Akadémián.

A tavaly élete eddigi legeredményesebb szezonját záró Gyutai Adrián – első hatszázas évében azonnal megnyerte a Superstock 600-ban a magyar bajnokságot, második lett az Alpok-Adria és az IMRC nemzetközi sorozatokban, valamint a két pontot érő 14. helyen zárt az Európa-bajnokságon – keményen készül a 2014-es szezonra. A fizikai felkészülésének végén hazánk egyik legismertebb sportolója, Erdei Zsolt irányításával edz a Madárfészek Ökölvívó Akadémián. A népszerű Madár szerint példaértékű Adrián munkához való hozzáállása. 

 

 

Már javában készül az idei szezon küzdelmeire Gyutai Adrián, aki tavaly eddigi pályafutása legeredményesebb idényét hagyta maga mögött. A Tomracing Motorsport Team versenyzője a fizikai alapozás végéhez közeledik, ráadásul az utolsó simításokat egyik példaképe segítségével végzi az edzőteremben. A 23 éves paksi fiatalember ugyanis a Madárfészek Ökölvívó Akadémia edzőtermében az egyetemes magyar sport egyik legsikeresebb ökölvívója, Erdei Zsolt irányítása mellett dolgozta végig az előírt penzumot. Nos, Madár nem kímélte Adriánt, kőkemény edzést vezényelt számára: a fizikai erősítések mellett az ökölvívás is szerepet kapott a kétórás tréningen.

„Az pontosan látszott Adriánon, hogy önszorgalomból bokszolgat, ám a tréning végére igencsak javult a mozgása. Példaértékű a munkához való hozzáállása, hiszen bármilyen tanácsot adtam neki, megpróbálta azonnal betartani. A második óra végére sokkal több volt már benne az ökölvívásból. Egy pillanatra sem lazsált, a tekintetén láttam, milyen céltudatos. Szívesen látjuk bármikor, és bízom benne, hogy az itt, kemény munkával eltöltött idő is hozzásegítheti ahhoz, hogy minél eredményesebb legyen a motorsportban” – jelentette ki Erdei Zsolt

Adrián nagyon örült, hogy ilyen remek helyen edzhetett, és úgy érzi, a fizikai felkészülése a Madárfészekben eltöltött órákkal válik teljessé.

„Szívből köszönöm a Madárfészeknek ezt a  lehetőséget, hiszen kiváló körülmények között igazi profik irányítása mellett edzhettem. Elmondani sem tudom, milyen érzés számomra, hogy egyik példaképem, Erdei Zsolt foglalkozott velem. Ez alatt a kis idő alatt is rengeteget tanultam tőle. Legszívesebben itt edzenék minden nap, hiszen az ökölvívás nagyon kemény sport, és tökéletesen felkészít fizikálisan a motorversenyzésre. Az edzésen nagyon jól éreztem magam, és remélem, hogy minél előbb visszatérhetek ide. A hétvégén én is és a motorom is ott lesz a Hungexpón rendezendő Autó, Motor és Tuning Show-n. Azt követően pedig végre-valahára elkezdődik a tesztprogramom, amelynek keretein belül hat nap alatt három pályán tesztelem az idei évre tökéletesen felkészített Hondámat” – fogalmazott 2013 legeredményesebb gyorsasági motorversenyzője.

Adrián meghívta Erdei Zsoltot és a Madárfészek akadémistáit az augusztus 15-17 közötti versenyére a Hungaroringre, akik örömmel mondtak igent a Tomracing Motorsport Team versenyzőjének. 

Forrás: Totalsport.hu

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

Széles Sándor kiteregeti az uszodai szennyestSzéles Sándor kiteregeti az uszodai szennyest