Evezős Eb: újabb két magyar hajó a középdöntőben

2014. Május 30., Péntek 18:06

Evezős Eb: újabb két magyar hajó a középdöntőben
A péntek délutáni reményfutamokból további két magyar egység biztosította a helyét a szombati középdöntőben a Belgrádban pénteken megkezdődött evezős Európa-bajnokságon.

Az Eb honlapja alapján a könnyűsúlyú egypárban érdekelt Matyasovszki Dániel megnyerte második versenyét, míg a szintén könnyűsúlyú Galambos Péter, Csepregi Gábor kétpárevezős duó második lett, és ezzel mindkét hajó bejutott a legjobb 12 közé. Ugyanez nem sikerült a Széll Domonkos, Tari János, Juhász Adrián, Simon Béla összetételű, kormányos nélküli négyesnek, amely délelőtti negyedik helye után délután is negyedikként ért célba, és ez kevésnek bizonyult a továbblépéshez.

A Vermes Péter, Lőrinczy Péter könnyűsúlyú, kormányos nélküli kettes és a szintén könnyűsúlyú, egypárban érdekelt Bene Dorottya egyformán második lett délelőtti előfutamában, ahonnan így egyenes ágon lépett tovább a középdöntőbe.

 

 

A középdöntőket szombaton, a B és A finálékat pedig a vasárnapi zárónapon rendezik az Eb-n.

Forrás: MTI

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

Vízilabda Eb: a jövő héttől lesz teljes a női csapatVízilabda Eb: a jövő héttől lesz teljes a női csapat