Evezős Eb: tíz magyar versenyző Belgrádban

2014. Május 28., Szerda 17:25

Evezős Eb: tíz magyar versenyző Belgrádban
Péntektől vasárnapig Belgrád ad otthont az evezősök Európa-bajnokságának, amelyen 36 ország versenyzői indulnak, a magyar válogatott tíztagú.

A hazai szövetség honlapjának beszámolója szerint férfi könnyűsúlyú kétpárban a riói olimpiai részvételre hajtó Galambos Péter, Csepregi Gábor duó, kormányos nélküli négyesben pedig a hasonló célokat kitűző Széll Domonkos, Tari János, Juhász Adrián, Simon Béla összetételű hajóegység száll vízre.

A szerb fővárosban további két férfi könnyűsúlyú egység indul magyar részről: Vermes Péter és Lőrinczy Péter kormányos nélküli kettesben próbál szerencsét, míg Matyasovszki Dániel egypárevezősben méreti meg magát. E versenyszám női változatában Bene Dorottya küzd majd a minél jobb helyezésért.

 

 

Pénteken az elő- és reményfutamokat, szombaton pedig a középdöntőket rendezik az Eb-n, a B és A döntőkre a vasárnapi zárónapon kerül sor.

Forrás: MTI

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

Hamilton túl nagy ügyet csinál monacói vereségéből?Hamilton túl nagy ügyet csinál monacói vereségéből?