El Clásico: nézettségben is klasszikus

2013. Október 28., Hétfő 14:39

El Clásico: nézettségben is klasszikus
A világ talán két legnépszerűbb labdarúgóklubja, a Barcelona és a Real Madrid izgalmas összecsapása kiváló nézettséget hozott a Sport2-nek, amely célcsoportjában 15 százalékos közönségarányt ért el.

Szombaton 18 órától, a spanyol labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában rendezték az El Clásicót, az FC Barcelona és a Real Madrid összecsapását. A Sport2 közvetítésére (17 órától 20:30-ig) a Nielsen Közönségmérés adatai alapján majd 670 ezren voltak kíváncsiak.

A mérkőzés ideje alatt a sportcsatorna a fogyasztói szempontból legfontosabb, 18-49 éves férfiak körében 15 százalékos közönségarányt ért el, amivel a Sport2 az adott célcsoportban a második legnézettebb volt az RTL Klub mögött.

 

 

A találkozón a Barcelona hazai pályán nyert 2-1-re, előbb az ifjú brazil közönségkedvenc, Neymar vette be az ellenfél kapuját élete első El Clásicóján, majd Alexis Sanchez szerzett egy bravúros találatot. A Real Madrid erejéből már csak a szépítésre futotta, így a három pontot a katalánok szerezték meg, akik 28 ponttal állnak a tabella élén a 27 pontos Atlético Madrid és a 22 pontos Real Madrid előtt.

A spanyol pontvadászatban legközelebb a március 23-i hétvégén rendeznek El Clásicót, de a Barcelona, a Real Madrid és a dobogó második helyén álló, Atlético Madrid bajnokijait addig is figyelemmel kísérhetik a Sport TV nézői. A Sport1 HD ráadásul a Bajnokok Ligája következő játéknapján a Juventus – Real Madrid mérkőzést tűzi műsorára.

Juventus – Real Madrid: november 5., kedd, 20.00, Sport1 HD (élő), kommentátor: Faragó Richard

Forrás: Sport TV

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

A Hungaroring is bekerült a 2014-es előzetes naptárbaA Hungaroring is bekerült a 2014-es előzetes naptárba