Djokovics után Federer is visszalépett a madridi tornától

2014. Május 06., Kedd 13:39

Djokovics után Federer is visszalépett a madridi tornától
Roger Federert sem láthatják a tenisz szerelmesei Madridban játszani ezen a héten. A svájci zseni felesége, Mirka most várja a pár harmadik gyermekét, így azt a döntést hoztál, hogy a korábbi világelső a szülés előtti időszakban nem versenyez, hanem felesége mellett lesz.

Két nappal ezelőtt a második helyen kiemelt Novak Djokovics sérülés miatt lépett vissza a madridi 1000-es versenytől és most egy újabb klasszissal lett kevesebb a spanyolországi torna mezőnye. Roger Federer ugyanis szintén kihagyja a versenyt. A svájci klasszis és felesége harmadik közös gyermeküket várják és a szülés előtti utolsó hetekben a korábbi világelső felesége mellett lenne inkább.

 

 

Federer így nem csupán a madridi salakpályás viadalt hagyja ki, Rómában sem indul. A kiváló sportember Facebook-oldalán kért elnézést rajongóitól.

„Úgy döntöttem, hogy a következő izgalmas heteket Mirkával és a családommal töltöm. Elnézést kérek a rajongóimtól és bízom abban, hogy jövőre ott lehetek Madridban. A következő hetekben közel edzek majd az otthonomtól és várom, hogy újra csatlakozhassak a Tour mezőnyéhez.”

Federernek és feleségének már van két ikerlánya, Myla Rose és Charlene Riva 2009 nyarán született.

Forrás: DIGI Sport HD

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

Győzelemmel ünnepelte bajnoki címét a JuventusGyőzelemmel ünnepelte bajnoki címét a Juventus