De La Hoya harcol az álmaiért

2014. Május 07., Szerda 13:20

De La Hoya harcol az álmaiért
Megbomlani látszik az egység a Golden Boy Promotions háza táján, ami leginkább annak köszönhető, hogy Richard Schaefer egyre szorosabb viszonyt ápol Al Haymonnal.

Oscar időközben elásta a csatabárdot Bob Arummal, de Schaefer ennek ellenére sem hajlandó a Top Rankkel együtt dolgozni. De La Hoya a Mayweather-Maidana mérkőzés után beszélt a sajtónak a cégénél kialakult helyzetről.

 

 

„Senki sem fogja elbocsátani Richardot. Nem fogom kirúgni, mert nem akarom, hogy elmenjen. Senki sem zavarja el őt. Semmi bajom Richarddal, csak tisztelettel tudok róla beszélni. Ha olajágat kell felé nyújtanom, akkor miért ne tenném? Felfoghatnám személyes ügynek is a történteket, de inkább leülök vele és megbeszélem, hogy mi is a gond? Remélem, hogy dűlőre jutunk majd. A ringben egyedül harcoltam, de most egy csapat áll mellettem. Évekkel ezelőtt a bank világában találtam rá Richardra és ha másvalakit kell keresnem helyette, az sem fog gondot okozni. Al Haymonnal baráti a viszonyunk. Semmi köze ehhez a szituációhoz. Nekem az igazgatóval kell rendeznem a kialakult helyzetet, mert az ő dolga az, hogy a cég érdekeit képviselje. A tények azok tények. Senki sem fog helyettem beszélni. Kedvelem Richardot, de néhány dologban nem értünk egyet. Ő vezeti a vállalatot, sokat segített a karrierem alatt és hálás is vagyok érte, de nem véletlen, hogy a Golden Boy a cég neve. Ha kell, kiállok magamért, a családomért, a bokszért és azért, amit felépítettem. Ez az üzletről szól és senki sem állíthat meg abban, hogy véghez vigyem a terveimet. Találkoztam Arummal és elástuk a csatabárdot. Mi másért tenném, ha nem a boksz üdvösségéért?Rengeteg nagy csatát hozhatunk össze. Nem kell kéz a kézben tetszelegnünk, nem fogunk összeolvadni, vagy közösen nagy családként dolgozni. De megvannak a módszerek arra, hogy együttműködve nagy meccseket valósítsunk meg.”

Forrás: Profiboksz.hu

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

Messi két héten belül hosszabbíthatMessi két héten belül hosszabbíthat