Bradley: A cél Mayweather

2014. Május 17., Szombat 13:49

Bradley: A cél Mayweather
A szorító mellől fogja figyelemmel kísérni a hétvégi Juan Manuel Marquez vs. Mike Alvarado meccset Timothy Bradley, aki legutóbbi meccsén Manny Pacquiao ellen elveszítette a WBO váltósúlyú világbajnoki övét.

A 30 éves amerikai az érdeklődőknek elmondta, hogy az említett mérkőzés közepe tájékán két helyen is elszakadt az izom a lábikrájában, s így nem volt képes a megfelelő taktikához tartani magát. Bradley egyébként nem akar formába hozó meccsekkel foglalkozni:

 

 

"Október-november a cél, remélhetőleg sikerülni fog akkor bokszolni. A legjobbakat akarom, azt is megmondtam, hogy nem kellenek mindenféle felhozó mérkőzések. Az egyetlen ember, akivel még nem bokszoltam a legjobbak közül Floyd Mayweather, ő tehát a célom. A világ legjobbját akarom. Miért is szórakozzak egy top 20-as ökölvívóval, mikor lehetőségeim vannak nagy meccsekre, igazi élmenők ellen, az HBO képernyőjén?"

Forrás: Profiboksz.hu

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

Messi szereti az Atléticót, meg nem isMessi szereti az Atléticót, meg nem is