Bozai–Tóth visszavágó a Millenárison

Ne késsen el senki április 16-án!

2016. Március 17., Csütörtök 17:59

Bozai–Tóth visszavágó a Millenárison
A Felix Promotion április 16-án, Budapesten, a Millenáris Teátrumban rendezi következő élő televíziós bokszgáláját, méghozzá fantasztikusnak ígérkező presztízs mérkőzésekkel, ahol az istálló kötelékébe tartozó ökölvívók egymás ellen bizonyíthatnak majd.

A tavalyi esztendő izgalmas cirkálósúlyú összecsapásának visszavágója már korábban bejelentésre került: Bozai Gyula és Tóth Tamás „Barbár” ismét egymásnak feszül, hogy újra tűzbe hozzák a közönséget, és egyszer is mindenkorra eldöntsék, ki a jobb kettejük közül. 

A Millenáris Teátrumban nagyváltósúlyban mindjárt két presztízsküzdelem is bemutatásra kerül. A fiatal Berki Ferenc (2 győzelem, 0 vereség) és sok nagy csatát megélt, korábbi WBF és WBC nemzetközi bajnok Micskó Sándorral (27 győzelem, 10 vereség, 2 döntetlen) csap össze, míg Tar Péter (2 győzelem, 0 vereség) Törteli Balázzsal (8 győzelem, 0 vereség) meccsel hat menetben. Nagyközépsúlyban Egedi Renátó (4 győzelem, 1 vereség) és Kis Máté (7 győzelem, 0 vereség) feszül egymásnak, amely küzdelem szintén sok izgalmas tartogat a magyar ökölvívás barátainak.

Mindhárom most bejelentett mérkőzés abszolút kétesélyes. A győztesek természetesen nem csak a sikernek örülhetnek majd, hanem annak is, hogy karrierjük nagyobb hangsúlyt kap a Felix Promotion berkein belül. ”Nem szeretnék szimpátia alapján eldönteni pályafutásokat, ezért úgy gondolom sokkal fairebb ha a srácok maguk döntik el kivel érdemesebb foglalkozni” – mondta Rácz Felix.

 

 

Az M4 Sport által élőben közvetítésre kerülő bokszgálán kötelek közé lép még hazánk legmagasabban rangsorolt profi ökölvívója, a cirkálósúlyú magyar bajnok Szellő Imre (11 győzelem, 0 vereség), a félnehézsúly magyar bajnoka Baranyi Richárd (15 győzelem, 1 vereség), a középsúlyú Harcsa Norbert (3 győzelem, 0 vereség), és az ugyanebben a súlyban versenyző veretlen Pintye Szabolcs (11 győzelem, 1 döntetlen) mellett a nagypehelysúlyú magyar bajnok Kovács Zoltán és a volt válogatott kétszeres EB érmes Darmos József.

A Felix Promotiona következő hetekben folyamatosan hozza majd nyilvánosságra a teljes programot. 

Bővebb információt, valamint a jegyvásárlással kapcsolatos részleteket a www.felixpromotion.com webcímen, illetve az esemény facebook-os oldalán lehet találni.

Jegymester

Forrás: Totalsport.hu

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

Megvédte bajnoki címét a DVTK Jegesmedvék csapataMegvédte bajnoki címét a DVTK Jegesmedvék csapata