Blogversenyt hirdetünk!

Triatlon tudósítót keresünk Tiszaújvárosból

2012. Július 05., Csütörtök 10:17

Blogversenyt hirdetünk!
Írd meg a tiszaújvárosi Triatlon Nagyhét történéseit és nyerd meg a TotalSport.hu fődíját, az újságírói gyakornoki állást az Olimpia idejére.

A Totalsport.hu és a Sport007.hu a tiszaújvárosi médiával (Radio35) és a TVK Triatlon Nagyhét szervezőivel közösen kreatív blogíró versenyt hirdet a 2012-es verseny idejére. Célunk, hogy minél több olyan fiatal jelentkezzen, aki vállalja, hogy folyamatosan tudósít a tiszaújváros Triatlon Nagyhét versenyeiről, eredményeiről.

Az egyedi blogok RSS feeden keresztül bekerülnek a Sport007.hu alá, így egy felületen nyomon követhetőek lesznek a posztok nap, mint nap.

 

 

A feladat roppant egyszerű: nyomon kell követni az eseményeket és mind írásban fotókkal kiegészítve, mind videó riportokban lehet tudósítani a Triatlon Nagyhét - ről.

A Triatlon Nagyhét július 7-én, szombaton kezdődik és a július 15-én a Triatlon Világkupa női és férfi futamával zárul majd.

A versenyzőket a blogok látogatottsága és az írások minősége alapján bíráljuk el.

A szakmai zsűri elnöke Nagy-Pál Tamás, a TotalSport.hu felelős szerkesztőjeRácz Felix, a Felix Promotion tulajdonosa, a sportmenedzsment és sportmarketing területén szerzett szaktudására támaszkodik, míg Berki Krisztián kétszeres világbajnok tornász, a lólengés londoni aranyérmének első számú várományosa a sportolók szemszögéből vizsgálja majd a bejegyzéseket.

A Blogverseny győztese már a Triatlon Nagyhét fő versenyéről, a Triatlon Világkupáról is tudosíthat a Totalsport.hu-nak, majd a XXX. Nyári Olimpiai Játékok idején a Totalsport.hu szerkesztőségében kap gyakornoki lehetőséget.

Blogíró verseny a Totalsport.hu és a Sport007.hu szervezésében

Forrás: Totalsport.hu

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

A spanyol dominancia a 2014-es vb-re is megmaradhatA spanyol dominancia a 2014-es vb-re is megmaradhat