Bill Belichick nője segítette TD-hez Brady-éket?

2013. November 29., Péntek 13:13

Bill Belichick nője segítette TD-hez Brady-éket?
A Patriots támadói alighanem a vezetőedző dögös barátnőjéről nevezték el a playt, amivel visszajöttek a meccsbe a Denver ellen.

A vasárnap esti rangadó olyan eseménydús találkozó volt, hogy több napig tartott kielemezni az összecsapást, és összegyűjteni az igazi érdekességeket. Így maradhatott eddig titokban az a sztori is, ami szerint Bill Belichick barátnője (igen, a zord vezetőedzőnek is van párja), Linda Holliday is kivette a részét a Denver legyőzéséből. Rob Gronkowski touchdownja előtt ugyanis Brady meglátott valamit a Broncos védelmét pásztázva és gyorsan áthívta a játékot, a következő szavakat kiabálva: „Cougar! Cougar! Linda!”. Hogy hol az összefüggés?

 

 

Nos, Belichick barátnője már nem fiatal, de igencsak csinos, és az ilyen hölgyekre az amerikai szlengben gyakran használják a „cougar”, vagyis puma szót. Linda Holliday-t a mérkőzés után meg is kérdezték, hogy mi a véleménye a játékról, amely alighanem az ő nevét viseli, ő pedig csak ráerősített a feltételezésre: „Nos, mivel tökéletes volt a játékhívás és a végrehajtás is, egy kicsit valóban a magaménak érzem, de csak a jól elnevezett játék miatt.” – nyilatkozta bájosan a liga legmogorvább edzőjének barátnője.

Forrás: tdmagazin

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

Giggs: legalább egy életmű Aranylabdát...Giggs: legalább egy életmű Aranylabdát...