Berki Krisztián újra a szeren

2015. Május 19., Kedd 10:00

Berki Krisztián újra a szeren
Márciusi vállműtéte után újra elkezdte lovon az edzéseket az olimpiai bajnok Berki Krisztián, de egyelőre csak néhány elemet gyakorol.

A Magyar Torna Szövetség hétfői tájékoztatása szerint Berki a múlt héten kezdte meg a gyakorlást kedvenc szerén, akkor azonban még csak támaszhelyzetekkel és láblendítéssel próbálkozott. A hétvégén kétnapos pihenője volt, hétfőtől pedig elemeket is gyakorol, sikerült már neki a Magyar-vándor és a Sivadó-vándor is.

“Nagyon örülök, hogy ilyen jól haladunk, hétről hétre, napról napra egyre jobb a vállam. Kis feszülést még érzek, nem elég laza a vállam, nem állt még minden össze, de fájdalmam nincs. Úgy érzem, egész jó állapotban vagyok. Ha így sikerül tovább haladnunk és ebben az ütemben fejlődnöm, akkor szeptember közepére készen lesz a gyakorlat. Ez pedig az októberi olimpiai kvalifikációs világbajnokság szempontjából létfontosságú” – idézte a szövetség közleménye a lólengés háromszoros világ- és hatszoros Európa-bajnokát, aki hozzátette, panasza nincs, továbbra is gyógytornázik, saját testsúlyos erősítést végez és alapsúlyzókkal már a vállát is próbálja erősíteni.

Az UTE 30 éves sportolójának vállát március 16-án műtötték meg.

 

 

Forrás: MTI

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

Staicu Simona verhetetlen 10 km-enStaicu Simona verhetetlen 10 km-en