Baranyi Richárd meghódíthatja Európát

Harcsa és Pintye is sikerre éhesen várja a szombati gálát

2016. Szeptember 15., Csütörtök 10:39

Baranyi Richárd meghódíthatja Európát
A Felix Promotion egyik legnagyobb reménységének, Baranyi Richárdnak félnehézsúlyban nincs ellenfele Magyarországon, szombaton, Várpalotán meghódíthatja Európát is.

A 26 éves kecskeméti sportoló a Felix Promotion bokszgáláján az egyik legjelentősebb profi világszövetség, a WBO   Európa-bajnoki címéért lép szorítóba a festői Thury-vár udvarán, éspedig a grúz Giorgi Beroshvili (27 győzelem, 11 vereség, 2 döntetlen) ellen.

„Bár tegnapig a német/török Yusuf Kanguel ellen készültem, az ellene tervezett meccs most elmarad, mivel orvosi problémái adódtak. Az új ellenfelem Giorgi Beroshvili lesz, aki hozzám hasonlóan sikerre éhes, mi sem bizonyítja jobban, minthogy utolsó győzelmét (kiütéssel), az ellene a Kovács Tamás ellen szerezte, - előzőleg a WBO Europe félnehézsúlyú bajnoka is volt- aki 28 mérkőzéséből csak egyet vesztett, világbajnoki meccsen” - kezdte Baranyi. „A felkészülés során elsősorban azt tartottuk szem előtt, hogy ha kell, akkor tudjak tíz menetet bokszolni. Ezt építettük fel. Van bennem drukk, de tudom, hogy ez csak a gong pillanatáig fog tartani, onnantól az adrenalin hatása fog dolgozni. Nagyon szeretném ezt a címet is, és ezért minden meg is fogok tenni!”

 

 

Az év magyarországi bokszeseményen két WBO (Boksz Világszervezet) címmérkőzés kerül megrendezésre, Baranyi mellett Szellő Imre (13 győzelem, 0 vereség) kapott lehetőséget Rácz Félixtől; a ceglédi klasszis a cirkálósúlyú interkontinentális övért fog küzdeni.

A harmadik díjmérkőzésen Darmos József és Tóth Tamás csatázik a magyar bajnoki trónért. A rendezvényen Berki Ferenc és Kispál Zoltán, valamint Kis Máté és Egedi Renátó igazi presztízsküzdelemben méri össze erejét.

A programban a Felix Promotion két reménysége, Pintye Szabolcs (13 győzelem, 1 döntetlen) és Harcsa Norbert (5 győzelem, 0 vereség) egyformán veretlenül várja, hogy szombaton szorítóba hívják. A középsúly hazai bajnoki címét birtokló Pintye az ír Luke Keeler (10 győzelem, 2 vereség) ellen készül nagy csatára. „A mostani meccsemet szintlépésnek gondolom, mert nagyon jó, nagyon erős ellenfélnek tartom Keelert. De örülök neki, és épp azért vállaltam el azonnal, mert ha világbajnok akarok lenni, az ilyen riválisokat meg kell vernem, és én meg is fogom verni! Kifejezetten jó mérkőzésre számítok, mert az ír srác hatalmas küzdő” - jelentette ki Pintye.

Harcsának a belorusz születésű Szergej Melis-szel (26 győzelem, 22 vereség) szemben kell újra bizonyítania, hogy miért tartják a honi bokszélet kiemelkedő tehetségének. „Természetesen győzelmet várok szombaton is” - kezdte határozottan Harcsa. „Erdei Zsolt irányította a felkészülésem a Madárfészek Akadémián, ahol megfelelő partnerekkel gyakorolhattam. Hétvégi ellenfelemnek majdnem ötven mérkőzése volt, s olyan klasszisokkal szemben is helyt állt, mint pl. az ex világbajnok Dimitrij Pirog. Biztos, hogy izgulni nem fog. Arra készülök, hogy sok mozgással, és kemény testütésekkel le tudom őt bontani. Győzelemre készülök!”

A Felix Promotion szombati gáláját a közszolgálati sportcsatorna, az M4 Sport 22:30-tól élőben közvetíti. További információk, beleértve a jegyvásárlással kapcsolatos részleteket a www.felixpromotion.com oldalon lehet megtalálni.

Forrás: Totalsport.hu

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

Ezüstérmes a kajakozó Suba RóbertEzüstérmes a kajakozó Suba Róbert