Babosék meccslabdáról kaptak ki a világbajnokságon

2016. Október 28., Péntek 11:49

Babosék meccslabdáról kaptak ki a világbajnokságon
Babos Tímea és a kazah Jaroszlava Svedova meccslabdáról kapott ki a Bethanie Mattek-Sands, Lucie Safarova amerikai, cseh duótól a szingapúri tenisz WTA-világbajnokság párosversenyének csütörtöki negyeddöntőjében.

A magyar játékos és párja szoros küzdelemben 7:5-re megnyerte az első játszmát a viadal honlapja szerint. A második szettben Babosék kétszer elvették riválisuk adogató játékát, ráadásul másodjára így a mérkőzés megnyeréséért adogathattak, a játszma mégis rövidítésbe torkollott, amelyben meccslabdát hárítva a Mattek-Sands, Safarova kettős kerekedett felül.

A döntő rövidítés már nem hozott kiélezett küzdelmet, abban az esélyesebbnek tartott Mattek-Sands és Safarova 10-2-re bizonyult jobbnak. A két páros idén másodszor találkozott, az elsőn két játszmában kikaptak Babosék a Miamiban rendezett torna fináléjában.

A mostani találkozó 2:32 óráig tartott.

 

 

"Nagyon jó meccs volt! Nagyon-nagyon jól játszottam és Szlava is! Sajnos néha-néha beremegett a szervája, de ez benne van a pakliban" - értékelt saját honlapján Babos, aki hangsúlyozta, összességében igen magas színvonalú meccset játszottak. "Örülök, hogy ilyen jó tenisszel sikerült párosban befejeznem az évet!"

Babos a weboldal beszámolója szerint Szingapúrból Kínába utazik a Csuhajban sorra kerülő Bajnokok Tornájára. A magyar játékos elsőszámú tartalék ezen a versenyen, akkor lép pályára, ha valaki visszalép a 12 fős mezőnyből. Elmondta, addig nem akarja lezárni az évet, amíg el nem dől hivatalosan, játszhat-e a tornán.

Páros, negyeddöntő:

Bethanie Mattek-Sands, Lucie Safarova (amerikai, cseh)-Babos Tímea, Jaroszlava Svedova (kazah) 5:7, 7:6 (8-6), 10-2 - döntő rövidítésben

Forrás: MTI/Totalsport

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

Hosszú öt arannyal kezdett HongkongbanHosszú öt arannyal kezdett Hongkongban