Az El Clásicókkal nem lehetett versenyezni

2013. Március 06., Szerda 12:19

Az El Clásicókkal nem lehetett versenyezni
A Tippmix-ajánlat 9. hete Spanyolországból két, Németországból pedig egy labdarúgó-szuperrangadót is magába foglalt, ami természetesen a legnépszerűbb események – az adatokba a kiegészítő fogadások számai is beletartoznak – toplistáján is egyértelműen visszaköszön.

A képzeletbeli dobogót kisajátították maguknak ezen események, ami nem is meglepetés, lévén az El Clásico, vagyis a Real Madrid és a Barcelona csatája az egyetemes sportvilág egyik – ha nem a leginkább – patinás eseménye. A bajnokság keretein belül Madridban sorra kerülő Real – Barca párharc ennek megfelelően 180 746 fogadáskötést generált, ám a Spanyol Kupa elődöntőjének visszavágója, a Katalóniában letudott Barca – Real mérkőzés is 160 208 szelvényen tűnt fel ilyen-olyan formában. Ez összesen 340 954 fogadást jelent, amivel értelemszerűen nem lehet konkurálni, de mégis van olyan klub, amely ezzel megpróbálkozott. Hiszen azt illik megjegyezni, hogy a német csúcsderbi, a Bayern München – Dortmund kupanegyeddöntő is picivel 160 000 fölötti megkötött fogadással párosult. Sőt, ha ehhez hozzávesszük, hogy a bajorok a Hoffenheim vendégeként letudott bajnokijuk révén további 131 302 szelvény szerves részét képezték, akkor világosan látható, hogy a Bayern összességében csaknem 292 ezer alkalommal jutott a tippmixelők eszébe. És ha ezek a számok nem lennének kellően meggyőzőek, akkor mindezt a toplista ötödik helyén „szerénykedő” Manchester United – Norwich angol élvonalbeli összecsapás közel 131 ezer fogadáskötéssel együtt járó adatával tudjuk megfejelni, ami sok másik héten toronymagasan vinné a prímet népszerűség tekintetében

 

 

Látván a nagycsapatok kapcsán tapasztalt fogadási kedvet, talán sokakat meglep az a tény, hogy a Galatasaray – Orduspor török élvonalbeli bajnoki végzett legtöbb kifizetett nyereményt – az adatok a kiegészítő fogadási lehetőségek számait is tartalmazzák – összefoglaló toplistánk élén, 88,42 millió forinttal gazdagítva játékosainkat. Az olasz első osztályú bajnokság Lazio – Pescara mérkőzése az „országos 1-es” kategóriába tartozott, amelyet a római klub játékosai realizáltak is egy 2-0-s siker formájában, 75,39 millió forintos nyereményt generálva. A képzeletbeli dobogó legalsó fokán találjuk a Spanyol Kupa elődöntőjének Barcelona – Real Madrid visszavágóját, amelyen a fővárosiak 3-1-es sikere számszerűsítve 73,63 millió forintot ért a tippmixelőknek. A francia másodosztályú labdarúgó-bajnokság Monaco – Lens mérkőzésének hazai győzelme is szépen fialt – közel 58 millió forintot –, ahogy az angol Premier Ligában megrendezett West Ham – Tottenham londoni derbi is, amely esetben a vendégsiker több mint 56 millió forintos nyereményt eredményezett.

Három nyugat-európai küzdelemsorozat jeles képviselője vérzett el a 9. játékhét alkalmával, amely események mindegyike helyet követelt magának legváratlanabb eredmények között. A legkevésbé megmagyarázható teljesítményt a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata szállította, amely listavezetőként kapott ki a Reims vendégeként 1-0-ra (70 851 szelvényből így is született 2 347 helyes tipp, nyertes odds: 6,55). Ehhez hasonlóan meglepő volt az Ajax kudarca a Holland Kupa elődöntőjében, különösen azért, mert bár az AZ Alkmaar jó erőkből áll, az idegenbeli 3-0-s siker – a különbségből fakadóan – komoly visszhangot kavart (59 862

Forrás: Totalsport.hu

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

Indul a Maratonman-sorozat Indul a Maratonman-sorozat