Az El Clásico mindent vitt

Első a Sport2

2014. Március 24., Hétfő 12:29

Az El Clásico mindent vitt
A hét góllal záruló vasárnapi esti El Clásico ideje alatt a Sport2 volt a legnézettebb csatorna a 18 és 49 éves férfiak körében, megdőlt a Sport TV 2014-es nézettségi csúcsa is.

A spanyol bajnoki cím szempontjából kulcsfontosságú összecsapást vívott egymással a Real Madrid és az FC Barcelona vasárnap este.

A magyar szurkolók is érezték az El Clásico súlyát, megdőlt ugyanis a Sport TV 2014-es nézettségi csúcsa. A Nielsen Közönségmérés adatai alapján a Sport2 vasárnap esti spanyol közvetítésére több mint 760 ezren voltak kíváncsiak (20:30-tól 23:15-ig), a nézettségi csúcs pedig a találkozó közel 440 ezer tartós nézőjének köszönhető.

A Sport2 a közvetítés 2 órája alatt a fogyasztói szempontból legfontosabb 18-49 éves férfiak körében 18,7 százalékos közönségarányt ért el, és Magyarország legnézettebb csatornája volt a célcsoportban, megelőzve a két nagy kereskedelmi televíziót is.

Mágikus El Clásico: Real-Barca 3-4


 

 

A 4-3-as Barcelona sikernek köszönhetően a La Liga elsőségért továbbra is ádáz csatát vív egymással a Real Madrid, az Atlético Madrid és az FC Barcelona (70, 70 és 69 pont). Legközelebb szerda este lép pályára az El Clásicót vívó két sztárcsapat, és a Sport2 nézői egymás után láthatják majd az FC Barcelona – Celta Vigo és a Sevilla – Real Madrid találkozókat, a spanyol bajnokság hajráját pedig továbbra is kizárólag a Sport1 és Sport2 csatornák közvetítik.   

FC Barcelona – Celta Vigo, március 26.,  19.45, Sport2 HD (élő); kommentátor: Méhes Gábor

Sevilla – Real Madrid, március 26.,  22.00, Sport2 HD (élő); kommentátor: Matuz Krisztián

Forrás: Totalsport.hu

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

Messi a "klasszikusok" legjobbjaMessi a "klasszikusok" legjobbja