Ancelotti: Aranylabdát Ronaldónak!

2013. Október 25., Péntek 15:59

Ancelotti: Aranylabdát Ronaldónak!
Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője szerint Cristiano Ronaldónak kellene megkapnia a 2013-as Aranylabdát.

Az idény eddigi statisztikái alapján várható volt, hogy előbb-utóbb előkerül ez a „kártya” is. Lehet Gareth Bale a világ legdrágább játékosa, lehet Neymar a nagy utód, a szombati El Clásico előtt a többség még mindig (vagyis már megint) Lionel Messi és Cristiano Ronaldo csatáját várja. Messi ebben a szezonban 11 tétmérkőzésen 12 gólt szerzett (1,09-es meccsenkénti átlag), míg a nála 210 perccel többet futballozó portugál 12 fellépésen 15 gólnál jár (1,25-ös meccsenkénti átlag). Ezen számok láttán naná, hogy előkerült a „Ki legyen az idei aranylabdás?” kérdés is, amivel most éppen Carlo Ancelotti tartotta fontosnak előhozakodni.

 

 

„Eljött az ideje, hogy Cristiano nyerjen, méghozzá Ribéry és Messi előtt. Elképesztően ügyel még a legapróbb részletekre is, kiváló az edzésmunkája és a játéka is. Ő a legveszélyesebb gólvadász most a labdarúgásban. Sokan féltettek a vele való első beszélgetéstől, de nem kellett volna. Cristiano igazi profi, de még engem is meglepett, mennyire profin és komolyan veszi a futballt. Gyorsan megértettük egymást. Egy igazi bajnok kulcsa a részletekben rejlik. Nem elég gólt szereznie, hanem motiválnia és segítenie kell a többieket” – jelentette ki a Real Madrid vezetőedzője.

 

A Sport2 szombaton 17 órától élőben közvetíti a Barcelona-Real Madrid mérkőzést.

Forrás: Sport TV

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

Magyar El Clásicó SzegedenMagyar El Clásicó Szegeden