Ancelotti a Real Madrid álomtizenegyét küldi pályára

A Sport2 HD vasárnap 20:30-tól élőben közvetíti az El Clásicót

2014. Március 22., Szombat 17:59

Ancelotti a Real Madrid álomtizenegyét küldi pályára
Carlo Ancelotti nem készül meglepetéssel a Barcelona elleni Clásicóra: a Real Madrid trénere az elmúlt időszakban összekovácsolódott alaptizenegyét veti be vasárnap este

Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője egy nappal a Barcelona elleni örökrangadó előtt bejelentette, ha semmi váratlan sem jön közbe, akkor az utóbbi időben megszokottá váló kezdőcsapatával veszi fel a harcot. Azaz az éllovas a Diego López – Marcelo, Pepe, Ramos, Carvajal – Xabi Alonso, Modric – Di Maria, Bale, Cristiano Ronaldo – Benzema tizeneggyel nyitja majd a Clásicót. 

 

 

„A Clásicón mindig ugyanakkora a nyomás a Madridon és a Barcelonán – fejtegette Carlo Ancelotti. – Ez a meccs nagyon fontos a bajnokság szempontjából, más aspektusból nézve pedig különleges, ahogyan mindig. Nem hinném, hogy kicsivel esélyesebbek vagyunk, de abban hiszek, hogy mindent elkövetünk a győzelemért. Azt pedig senki se felejtse el, hogy a meccs nyertese még az Atlético Madrid is lehet.”

Az olasz edző szerint nem feltétlenül az egyéni képességek döntenek majd a derbin. „Mindkét csapatban vannak olyan futballisták, akik egyedül is megnyerhetik a találkozót. A csapatmunka jelenti majd a különbséget. Úgy kell játszanunk, mint a Camp Nouban a második félidőben” – fogalmazott Ancelotti.

Forrás: Sport TV

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

A City ötöt, a Liverpool hatot vágottA City ötöt, a Liverpool hatot vágott