A Real Madrid nyerte az El Clásicót

2014. Február 16., Vasárnap 12:59

A Real Madrid nyerte az El Clásicót
A Real Madrid és a Barcelona B csapata a másodosztályban csapott össze szombaton.

A 19., kieső helyen álló madridi B-csapat az Alfred Di Stefano-stadionban fogadta a Barcelona B-t. A mérkőzés elején Burgui lövését védte a vendégek kapusa Jordi Masip. A másik oldalon Edu Bedia szögelte után Planas fejelt kapu fölé. 

A 35. percben jutottak vezetéshez, a felezővonaltól induló Denis Suárez remek cselek után lőtte ki a bal alsó sarkot (0-1). A 20 éves középpályást másfél millió euróért a Manchester Citytől vásárolta meg a Barcelona, Denis Suarez mindössze két mérkőzés ült a City kispadján.

A 37. percben Burgui egy kitűnő kényszerítőzés után lőtt a kapu bal oldalába (1-1), a 20 éves csatár idei negyedik gólját szerezte. Hat perccel később egy jobb oldali beadás után Aguza az öt és felesről csukafejessel vette be a Barcelona kapuját (2-1). 

Az 58. percben Omar Mascarell tizenegyesből állította be a 3-1-es végeredményt. A Tenerifén született Egyenlítői Guinea-i válogatott játékos hatodik gólját szerezte a bajnokságban. 

A Real Madrid alaposan visszavágott a katalán riválisnak, hiszen Barcelonában 2-0-ra nyertek a hazaiak. 

 

 

Segunda División, 26. forduló:

Real Madrid B-FC Barcelona B 3-1 (2-1)
Gól: Burgui (37.), Aguza (43.), Omar Mascarell (58., 11-es), ill. Denis Suárez (35.)
Kiállítva: Aguza (83.), José Rodríguez (88.) - mindkettő Real Madrid

Forrás: Totalsport.hu

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

Hosszú Katinka és Verrasztó Dávid "ismételt" a harmadik napon is OrlandóbanHosszú Katinka és Verrasztó Dávid "ismételt" a harmadik napon is Orlandóban