A Martinez vs. Cotto győztese ellen mehet Pacquiao?

2014. Május 09., Péntek 10:02

A Martinez vs. Cotto győztese ellen mehet Pacquiao?
Internetes hírforrások szerint a Top Ranknél komolyan fontolóra veszik a lehetőséget, hogy legnépszerűbb bunyósukat, Manny Pacquiaot a júniusban megrendezésre kerülő Sergio Martinez vs. Miguel Cotto összecsapás győztese ellen küldjék harcba.

Amennyiben a hír igaz és a mérkőzésre középsúlyban kerülne sor, az már a kilencedik súlycsoport lehetne a filippínó bunyós számára, ahol próbára teheti magát és a csúcsra törhet. A hír egyrészt akár hihető is lehet, hiszen Pacquiao számára gyakorlatilag elfogytak a házidöntőkre alkalmas ellenfelek, a Top Rank jelenlegi felhozatalával, Alvaradoval, Provodnikovval, stb., közel sem lehet nagy kaliberű gálákat rendezni a számára, a Floyd Mayweather elleni találkozó pedig egyelőre fényévekre jár a megvalósulástól. 

 

 

Másrészt viszont az Antonio Margarito elleni papíron nagyváltósúlyú összecsapás után Pacquiao és Freddie Roach kategorikusan kijelentette, hogy több mérkőzést nem vállalnak váltósúly felett, nem teszik kockára a filippínó ökölvívó egészségét azzal, hogy fizikailag jóval erősebb riválisokkal állítják szembe. A legutóbbi meccsein látott Manny Pacquiaonak pedig már az a gyorsasági előnye sem lenne annyira kirívó, mint például néhány évvel ezelőtt, Margarito ellenében volt.

Forrás: Profiboksz.hu

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

Újabb Real-sztárt hoztak hírbe a Chelsea-velÚjabb Real-sztárt hoztak hírbe a Chelsea-vel