A Margitszigetről még kijuthatsz Rióba!

2016. Július 08., Péntek 15:37

A Margitszigetről még kijuthatsz Rióba!
A Margitszigeten a nagy sikerű szilveszteri 5próba után, ezúttal nyáron teheted próbára magad futás, kerékpározás, gyaloglás vagy úszás tusákban és zsebelheted be az értük járó „Rió pontjaidat”, amelyekkel értékes nyereményekért szállhatsz harcba és akár a Riói olimpiára is eljuthatsz, csupán 1000 Ft-os nevetési díjak mellett!

Az 5próba Rióba sportrendezvény-sorozat lényege, hogy budapesti és vidéki helyszíneken rendszeresen, pontos tematika szerint, szabadidősport-események keretében különböző távokat lehet teljesíteni, és pontokat gyűjteni. A pontok az 5próba online rendszerében sorsjegyekre válthatók (25 pontért „kis”, 100 pontért „nagy” sorsjegy kapható). 25 ponttal megnyerhető ajándékok: 100-100 db logózott törölköző, pulóver, hátizsák, póló, baseballsapka, míg a 100 pontért kapott sorsjegyekkel megnyerhető fődíj egy kétszemélyes út a Riói olimpiára, de további értékes nyeremények is kisorsolásra kerülnek: pl. Adidas olimpiai formaruha vagy kétszemélyes utazás Olümpiába.

Tarts velünk július 23-án a Margitszigeten, és válassz sportágat Te is!

Választható tusák:

  • GYALOGLÁS,  Nordic Walking: 6 km és 12 km
  • FUTÁS: 5,3 km és 21,4 km
  • KERÉKPÁROZÁS: 18 km
  • ÚSZÁS: 300 és 1500 méter

 

 

A „Riói pontok” gyűjtéséhez szükséges regisztráció egyszeri 1000 Ft-ba kerül, ám egy ajándékcsomag jár érte, amelyben 5próba Rióba tornazsákot, pólót és szilikon karkötőt találsz, sőt az első 300 nevező egy 5próba Rióba shakert is átvehet! A nevezést itt találod!

Folyamatos aktuális információkért kövesd a Facebook eseményünket!

A Játékban való részvételnek nem feltétele, hogy a résztvevő minden mozgásformában próbára tegye magát, szabadon választott, hogy hányféle tusában vesz részt a nevező!

A  július 23-i eseményre várjuk mind az egyéni, mind a csoportos nevezőket. A záró rendezvényre keressük a legsportosabb vállalkozást, önkormányzatot és egyesületet is! A Margitsziget egy fantasztikus lehetőség egy sportos nap eltöltésére! Téged is várunk szeretettel!

További információ: www.otprobarioba.hu

Forrás: Totalsport.hu

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

Murray-Raonic finálé lesz WimbledonbanMurray-Raonic finálé lesz Wimbledonban