A DIGI Sport továbbra is közvetíti a Bajnokok Ligáját

Az Európa Liga és az európai Szuperkupa is a Digihez került

2012. Július 11., Szerda 17:36

A DIGI Sport továbbra is közvetíti a Bajnokok Ligáját
2012-2015 között a DIGI Sport és a DIGI Sport Plus közvetíti Magyarországon élőben az UEFA Bajnokok Ligája labdarúgó sorozat keddi és szerdai mérkőzéseit, valamint az Európa Liga találkozóit.

Az UEFA Bajnokok Ligájának jogtulajdonosával kötött megállapodás  értelmében továbbra is a DIGI Sport és a DIGI Sport Plus műsorán lesznek láthatóak az UEFA Bajnokok Ligája legnépszerűbb összecsapásai. A szerződésben foglaltak alapján a két sportcsatorna - a keddi első  választás kivételével - jogosult minden további Bajnokok Ligája mérkőzést élőben közvetíteni a keddi és szerdai játéknapokon, beleértve az elődöntőket és a döntőket is.

Szerdánként csak a DIGI Sport sugároz majd Bajnokok Ligája mérkőzéseket.

 

 

Arról is megállapodás született, hogy DIGI Sport és a DIGI Sport Plus csatornákon lesznek láthatóak a következő három idényben, 2015-ig az UEFA Európa Liga legjobb meccsei is. A második számú európai labdarúgó kupasorozat a BL-hez hasonlóan kiemelt szerepet kap, minden fordulóban a lehető legtöbb mérkőzés képernyőre kerül majd. Az elődöntők és az EL-döntő szintén a DIGI Sporton lesz látható Magyarországon.

Az UEFA Bajnokok Ligája és az UEFA Európa Liga labdarúgó sorozatok közvetítése mellett a DIGI Sport 3 évre megszerezte az európai Szuperkupa döntőjének közvetítési jogát is, amelyet szintén élőben és az elismert szakmai gárda kommentálásában kísérhetnek figyelemmel a tévénézők.

Forrás: Totalsport.hu

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

Balogh Gábor szerint Kovács Saci is éremesélyesBalogh Gábor szerint Kovács Saci is éremesélyes