A Colts 28 pontos hátrányból fordított

NFL: megkezdődött a rájátszás!

2014. Január 05., Vasárnap 10:10

A Colts 28 pontos hátrányból fordított
A Wild Card-forduló első két mérkőzése hihetetlen izgalmakat hozott, összesen 3 pont döntött a továbbjutásról. Az Indianapolis Colts 28 pontos hátrányból állt fel és nyert, a New Orleans Saints pedig az utolsó másodpercben ejtette ki a Philadelphia Eaglest.

Andrew Luck és az Indianapolis Colts csodát tett a Kansas City Chiefs ellen az NFL rájátszásnak első mérkőzésén, ugyanis 28 pontos hátrányból fordították meg a találkozót – ilyenre korábban csak egyszer volt példa, még 1993-ban, amikor a Buffalo Bills 35-3-ról egyenlített, majd nyert a hosszabbításban a Houston Oilers ellen.

A Kansas City ezzel sorban 8. rájátszás-mérkőzését bukta el, utoljára 1994-ben tudtak nyerni. A találkozón szerzett 89 pont a harmadik legtöbb a rájátszásban, a két csapat 1049 yardja azonban új csúcsot jelent. Hogy ki lesz az Indianapolis ellenfele az Amerikai Főcsoport-elődöntőben, az a vasárnapi Chargers-Bengals mérkőzés továbbjutójától függ.

 

 

A Philadelphia 20-7-es hátrányból össze tudta kapni magát és 24-23-ra meg is fordították az eredményt, de túl korán. Drew Breesnek és csapatának közel 5 perce volt arra, hogy legalább egy mezőnygólt összehozzanak – ezt pedig meg is tették, tudatosan úgy építve fel a támadást, hogy a végén egyetlen másodpercet se hagyjanak az Eaglesnek arra, hogy újból próbálkozhassanak.

A New Orleans Saints idegenbeli, 26-24-es győzelmével a Seattle Seahawks ellen játszhat majd a rájátszás következő fordulójában.

 

NFL, Wild Card forduló, 1. játéknap

Kansas City Chiefs-Indianapolis Colts 44-45

New Orleans Saints-Philadelphia Eagles 26-24

28 pontról jött vissza az Indianapolis, utolsó másodpercben fordított a New Orleans 

Fotó: Aaron M. Sprecher/NFL

Forrás: Sportgéza

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

Elhunyt Eusébio, a portugál futball legendájaElhunyt Eusébio, a portugál futball legendája