A Bayern játékosa is kezdhet a magyarok ellen

A csakfoci.hu írása

2014. Május 21., Szerda 09:09

A Bayern játékosa is kezdhet a magyarok ellen
4-1-4-1-es felállásban, a középpályán a Bayern München debütáló fiataljával, Pierre Emile Højbjerggel kezdhet a dán válogatott a Magyarország elleni, csütörtöki felkészülési mérkőzésen. Az egyik dán lap tudósítója azután vázolta fel a lehetséges kezdőtizenegyet, hogy az északiak kedden a mérkőzés helyszínén, a debreceni Nagyerdei Stadionban edzettek.

A bt.dk Debrecenben tartózkodó tudósítója, Soren Klæstrup szerint a dán válogatott a Kasper Schmeichel (Leicester City) - Lars Jacobsen (FC København), Simon Kjaer (Lille), Daniel Agger (Liverpool), Jakob Ahlmann (AaB) - William Kvist (Fulham) - Kasper Kusk (AaB), Pierre Emile Højbjerg (Bayern München), Michael Krohn-Dehli (Celta Vigo), Christian Eriksen (Tottenham) - Martin Braithwaite (Toulouse) összeállításban lép majd pályára csütörtökön este.

A várható kezdőcsapat a dánok keddi edzésén körvonalazódott ki. Úgy tűnik, Morten Olsen szövetségi kapitány végül dűlőre jutott a kapuskérdésben (délelőtt még úgy nyilatkozott, hogy még nem döntött, Schmeichel vagy Stephan Andersen fog-e kezdeni), a hátsó négyesben pedig a rutinos Agger- Kjaer kettősnek szavaz bizalmat középen. A középpályán Eriksen balról beindulva adhat majd fazont a csapatnak, a kvartett közepén pedig bemutatkozhat a nemzeti csapatban a Bayern München mindössze 18 éves tehetsége, Pierre Emile Højbjerg.

 

 

Nicklas Bendtner hiányában nem sok választási lehetősége maradt a csatársorban Olsennek, aki a jelek szerint a gyorsaság (Braithwaite) mellett döntött az erővel (Morten "Duncan" Rasmussen, az FC Midtjylland remek felépítésű, de lassabb támadója is a keret tagja) szemben. (Fotó: Czeglédi Zsolt, MTI)

A magyar válogatott csütörtökön, 20:15-től játszik majd a dánokkal Debrecenben, a csakfoci.hu természetesen élő, helyszíni közvetítésben számol be az eseményekről!

Forrás: Csakfoci

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

Előny a Szolnoknál az elődöntőbenElőny a Szolnoknál az elődöntőben